Japán szájt | ·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
| |
Naptár |
| H |
K |
S |
C |
P |
S |
V |
| |
|
|
|
1 | 2 | 3 | | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
| |
 | |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Xaga Vendég

|
Elküldve: 2004 Aug. 05. (Csüt.) 9:21 am Hozzászólás témája: Regisztráció |
|
|
| Csak anyi hogy regisztrálva vagyok a fórumba mégsem tudom a Hírlevel menüpontot megnézni mert azt írja hogy hozzáférés megtagadva regisztráljak. Miért kell külön a Szájthoz és a fórumhoz is regiszráció?? Nem lehetne megoldani ez 1x reggel?? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
misi Adminisztrátor

Csatlakozott: Aug 12, 2003 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2004 Szept. 01. (Szer.) 6:51 pm Hozzászólás témája: Japán szájt Hírlevél Regisztráció |
|
|
A kérdésedre a válasz:
Elméletileg külön-külön nem lehet regisztrálni a fórumra, illetve a szájtra. Ennek egy folyamatnak kell lennie. Nem tudom ezt, hogy csináltad...
Mindenesetre, ha a Japán szájtra regisztrálva vagy és be is jelentkeztél a Hírlevél opciónak mûködnie kell. A többieknek már sikerült!
Amit valószínûleg kérdezni akartál:
A következõ okok miatt kell külön regisztrálni a Hírlevélre:
- Nem minden Japán szájt (Regisztrált) Felhasználó akar feliratkozni a Hírlevélre, így ezt egy külön folyamatban engedélyezni kell.
- Sajnos vannak olyan felhasználók, akik csak a regisztráció kedvéért létrehoznak egy ingyenes E-mail címet valahol a neten, majd ezzel regisztrálnak. Mivel ezt a címüket nem használják egy idõ után megszûnik az E-mail cím létezni és én meg millió hibajelzést fogok kapni, hogy nem létezik már ez a cím. Ráadásul fölöslegesen terheli az Olivert is…
Ez a (hírlevél) regisztráció mindössze egy kis visszaigazolás, hogy neked még mindig ez a címed, illetve használod a weblapot. Remélem, nem okoz nagy nehézséget, illetve fáradságot, hogyha használni akarod a Hírlevél szolgáltatást, akkor a regisztráció után megnézed a leveleidet és rákattintasz a linkre. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ruthlee Vendég

|
Elküldve: 2004 Dec. 23. (Csüt.) 9:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Az volna a kérdésem ,hogy esetleg nem lehetne más Avatart berakni?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
misi Adminisztrátor

Csatlakozott: Aug 12, 2003 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Jan. 16. (Vas.) 6:47 pm Hozzászólás témája: Avatar |
|
|
| Ruthlee írta: |
Az volna a kérdésem ,hogy esetleg nem lehetne más Avatart berakni?  |
De igen! A jobb oldali "Menü"-ben kiválasztod a "Beállításaim" menüpontot.
Ott bemész a "Adataid megváltoztatása" részbe és kiválasztod a neked tetszõ Avatart. Ennyi.
Elnézést a késõ válaszért. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ruthlee Vendég

|
Elküldve: 2005 Jan. 18. (Kedd.) 2:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Semmi gond!Most ezt raktam be...majd keresek egy jobbat  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|
|