Japán szájt | ·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
| |
Naptár |
| H |
K |
S |
C |
P |
S |
V |
| |
|
|
|
1 | 2 | 3 | | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
| |
 | |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Ruthlee Vendég

|
Elküldve: 2005 Jan. 18. (Kedd.) 2:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na látjátok én is megszeretnék tanulni japánul...el is kerestem eresgelni,de abbahagytam.Most azzal töltöm az idõm ,hogy saját anime oldlamat szerkesztgetem ami végsõsoron azért is mert legalább egy csomó más(esetleg japán)oldalat is megtalálok...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
GhostDog Vendég

|
Elküldve: 2005 Ápr. 10. (Vas.) 8:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hello !
A nick nevemet (Ghost Dog) szeretném leírni kanjival tudna vki segíteni ? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
panni Vendég

|
Elküldve: 2005 Okt. 14. (Pént.) 8:20 am Hozzászólás témája: Nyelvtan könyv |
|
|
Sziasztok!
Egy kis egítségre lenne szükségem. Kiss sándorné Székely Ilona Japán nyelvtani összefoglaló c.-û könyvét szeretném megvásárolni,de egyszerûen azt tapasztaltam,hogy nem lehet kapni.Sok helyen jártam már pl.:Váci utca 22 Idegen nyelvi könyvesbolt, Fólusz könyváruház,Mûszaki kiadó tankönyvboltaja , de semmi. Ha valaki olyan címet tud,ahol biztosan lehet kapni ezt a könyvet kérem ossza meg velem is.
Köszönöm:
Panni  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
somi Vendég

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|
|