Japán szájt

RSS  

Japán szájt

· Főoldal
· Archívum
· AvantGo (PDA)
· Beállításaim
· Cikkek
· Fórum
· GYIK
· Ichi Ryu Kai (Iaido)
· Keresés
· Letöltések
· Linkek
· Naptár
· Rovatok
· Szavazások
· Szótár
· Top 10
· Üzeneteim
· Videók

Médiapartnerünk

CSEPPEK.hu
A mindennapi média

Naptár

<< 2026. május

H K S C P S V
        123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Valutaváltó

Váltandó:

=

SZTAKI szótár

Keresett szó:

Kis-/nagybetű nem számít
Ékezet nem számít
Táblázat készítése

Japán szájt: Fórum

GYIKGYIK   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   RSSRSS   ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Írj amit akarsz!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vendégkönyv
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Ruthlee
Vendég

HozzászólásElküldve: 2005 Jan. 18. (Kedd.) 2:44 pm    Hozzászólás témája: Írj amit akarsz! Hozzászólás az előzmény idézésével

Gondoltam ha már misi létrehozott egy vendégkönyvet akkor én csinálok bele topicot...majd ír valaki Very Happy
Vissza az elejére
ardavan
Grafomán
Grafomán

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 09. (Csüt.) 1:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lehetne ez pl. egy bemutatkozós topic? Csak hogy ráismerjünk egymásra Wink Már persze azokra, akiket egyébként ismerünk... Kezdjem?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
misi
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 13. (Hétf.) 4:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ardavan írta:
Lehetne ez pl. egy bemutatkozós topic? Csak hogy ráismerjünk egymásra Wink Már persze azokra, akiket egyébként ismerünk... Kezdjem?

Jó ötlet! Kezdheted. Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ardavan
Grafomán
Grafomán

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 18. (Szomb.) 3:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezen akkor még el kell gondolkozni egy kicsit... Lehet szerkeszteni a hozzászólásokat, ugye? Embarassed

Kezdjük az alapokkal: Ádám vagyok, norvég szakos hazánk legjelentõsebb bölcsészkarán Rolling Eyes és informatika tanári szakos ugyanott. Mármint nem a bölcsészkaron, hanem ugyanazon az egyetemen. Értsd jól.

Edzéseken kb. 3 éve fordulok elõ. Japánhoz egyébként ez az egyetlen közöm, meg talán az egyik kedvenc könyvem, a Hagakure. Más keleti vallásokkal, filozófiákkal és küzdõsportokkal eddig nem nagyon foglalkoztam. Középsuli elõtt nem sokkal elkezdtem a japán írást tanulgatni, de abban sem jutottam túl messzire, úgyhogy a japán nyelv topicban ne nagyon keressetek Wink

Ja, és van egy komoly honlapom is:
http://ardavan.web.elte.hu/
Vissza az elejére
ardavan
Grafomán
Grafomán

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 25. (Szomb.) 5:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Télleg, csak mi vagyunk itt, akik nem járunk rendesen edzésre, és ezért ráérünk, vagy a többiek is be szoktak nézni?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vendégkönyv Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Amennyiben külön nem jelezzük, úgy a honlapon használt logók, cikkek, szövegek és védjegyek tulajdonosai minden jogot fenntartanak. Minden hozzászólás a szerzõk tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalunk felelõsséget a hozzászólások tartalmáért.
© 2003-2012 Balassy Mihály
Rólunk | Partnereink | Kapcsolat