Japán szájt

RSS  

Japán szájt

· Főoldal
· Archívum
· AvantGo (PDA)
· Beállításaim
· Cikkek
· Fórum
· GYIK
· Ichi Ryu Kai (Iaido)
· Keresés
· Letöltések
· Linkek
· Naptár
· Rovatok
· Szavazások
· Szótár
· Top 10
· Üzeneteim
· Videók

Médiapartnerünk

CSEPPEK.hu
A mindennapi média

Naptár

<< 2026. május

H K S C P S V
        123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Valutaváltó

Váltandó:

=

SZTAKI szótár

Keresett szó:

Kis-/nagybetű nem számít
Ékezet nem számít
Táblázat készítése

Japán szájt: Fórum

GYIKGYIK   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   RSSRSS   ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Anime és manga kultúra

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegõ szoba
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Felér-e egy hollywoodi alkotással egy (igényes) japán anime film?
Változó, filmtõl függ.
66%
 66%  [ 2 ]
Nem tud lekötni.
0%
 0%  [ 0 ]
Igen!!! Japán feeling 1000-rel!!!
33%
 33%  [ 1 ]
Sajnos még nem láttam anime rajzfilmet :-(
0%
 0%  [ 0 ]
Összes szavazat : 3

Szerző Üzenet
Trafoo
Vendég

HozzászólásElküldve: 2004 Márc. 05. (Pént.) 12:29 pm    Hozzászólás témája: Anime és manga kultúra Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali! Ide minden anime és manga comix fan-t! Jelenlegi top kedvencem: FLCL sorozat. Te mit nézel mostanság? Esetleg mit olvasol?
Vissza az elejére
mcflassh
Vendég

HozzászólásElküldve: 2004 Máj. 26. (Szer.) 6:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

helló!

szerintem egy anime (fõleg anime, de sztem a mangákra is igaz helyjel-közzel...) mindenképpen eléri a mûvészi szintet. legalábbis azok, amik "kiszivárognak" európába (nem letöltéssel, henem videón-dvdn)... én még igénytelen filmet (nem sorozatot) nem láttam (és remélem nem is fogok... Rolling Eyes )!

az FLCL sorozat elsõ 5 része megvan, csak a befejezõ hatodik hiányzik. hogyha valaki (elsõsorban Trafoo) tudna adni egy tippet, hogy honnan tudom beszerezni, annak örülnék...

egy kedves barátomnak köszönhetõen jelenleg megvannak:
Furi Kuri (FLCL) 1-5
Akira
Ninja Scroll
G.I.T.S.
Evangelion
Vampire Hunter D
(sajnos DVD-t nem tudok rippelni, így a Cowboy Bebop nincs meg... Sad )

ha valaki vmilyen úton-módon gyarapítani tudná a "gyûjteményem" (haha) azt maximegköszönném...
bye
Vissza az elejére
Xaga
Vendég

HozzászólásElküldve: 2004 Jún. 02. (Szer.) 12:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még nem fogtam fel mi FLCLnek az értelme, (robotok jönnek ki a fejbõl: bizar) pedig már 3 részt láttam. Amúgy néz körül mcflassh az usteam vagy animehq ftpjén valószínû az egyiken megtalálod.

Ja és Excel Saga rulez Very Happy
Vissza az elejére
mcflassh
Vendég

HozzászólásElküldve: 2004 Jún. 05. (Szomb.) 12:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Xaga írta:
Még nem fogtam fel mi FLCLnek az értelme, (robotok jönnek ki a fejbõl: bizar) pedig már 3 részt láttam. Amúgy néz körül mcflassh az usteam vagy animehq ftpjén valószínû az egyiken megtalálod.

Ja és Excel Saga rulez Very Happy

thx a tippet, meglesz...
Vissza az elejére
Ruthlee
Vendég

HozzászólásElküldve: 2004 Dec. 23. (Csüt.) 9:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!
Én most a Lain-t és a Clovert szeretném megszerezni aztán meg a Gunslinger Girl-t Very Happy
Most már csak arra kell rászánnom magam h a Hellsinget megnézzem...
Vissza az elejére
Ruthlee
Vendég

HozzászólásElküldve: 2005 Jan. 18. (Kedd.) 2:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudom mien sûrûn jártok ide ,de sosem akartátok feldobni ezt a forumot? Question
Tudom mit szerettem volna még "mondani" ,hogy ha valakit érdekel ,hogy hol cserélhet,vehet animét vagy mangát az --->ezt olvassa el figyelmesen Very Happy http://aoianime.animehq.hu/index.php?oldal=animemeet&PHPSESSID=1dc1622191e611f48837bb23d207f1e6
Vissza az elejére
Latanius
Vendég

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 09. (Pént.) 3:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Helyes, dobjuk fel a fórumot! Smile

Olyan sok mindent még nem láttam, az igaz... Volt, amit nem értettem, vagy nem tudtam vele teljesen azonosulni, de olyannal, hogy egy animében nem lett volna ötlet, még nem találkoztam...

Hosszú ideig (vagy talán még mindig?) a Lain volt a kedvencem... Órákig tudtunk róla vitatkozni, hogy ez vagy az mit jelent... (és még szerintem mindig nem értem!!! Smile ) Tényleg, a lain.atw.hu-ról tudtok valamit?

Animét valahogy nem lehet egyszerûen csak "elfogyasztani"... És pont azért, mert elgondolkoztat, sokkal több köze van a valósághoz, mint az akár minõségi amcsi/európai filmeknek... (oké, ott is vannak jók, de nagyságrendekkel kevesebb.)

Ja most néztünk Evangeliont, na szerintem még tizedét sem értem, de hatása az volt... Smile

És ugye olvassa még valaki ezt a fórumot??? Ugye igen? Smile
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Csevegõ szoba Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Amennyiben külön nem jelezzük, úgy a honlapon használt logók, cikkek, szövegek és védjegyek tulajdonosai minden jogot fenntartanak. Minden hozzászólás a szerzõk tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalunk felelõsséget a hozzászólások tartalmáért.
© 2003-2012 Balassy Mihály
Rólunk | Partnereink | Kapcsolat