Japán szájt | ·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
·
| |
Naptár |
| H |
K |
S |
C |
P |
S |
V |
| |
|
|
|
1 | 2 | 3 | | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
| |
 | |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Felér-e egy hollywoodi alkotással egy (igényes) japán anime film? |
| Változó, filmtõl függ. |
|
66% |
[ 2 ] |
| Nem tud lekötni. |
|
0% |
[ 0 ] |
| Igen!!! Japán feeling 1000-rel!!! |
|
33% |
[ 1 ] |
| Sajnos még nem láttam anime rajzfilmet :-( |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Összes szavazat : 3 |
|
| Szerző |
Üzenet |
Trafoo Vendég

|
Elküldve: 2004 Márc. 05. (Pént.) 12:29 pm Hozzászólás témája: Anime és manga kultúra |
|
|
| Hali! Ide minden anime és manga comix fan-t! Jelenlegi top kedvencem: FLCL sorozat. Te mit nézel mostanság? Esetleg mit olvasol? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mcflassh Vendég

|
Elküldve: 2004 Máj. 26. (Szer.) 6:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
helló!
szerintem egy anime (fõleg anime, de sztem a mangákra is igaz helyjel-közzel...) mindenképpen eléri a mûvészi szintet. legalábbis azok, amik "kiszivárognak" európába (nem letöltéssel, henem videón-dvdn)... én még igénytelen filmet (nem sorozatot) nem láttam (és remélem nem is fogok... )!
az FLCL sorozat elsõ 5 része megvan, csak a befejezõ hatodik hiányzik. hogyha valaki (elsõsorban Trafoo) tudna adni egy tippet, hogy honnan tudom beszerezni, annak örülnék...
egy kedves barátomnak köszönhetõen jelenleg megvannak:
Furi Kuri (FLCL) 1-5
Akira
Ninja Scroll
G.I.T.S.
Evangelion
Vampire Hunter D
(sajnos DVD-t nem tudok rippelni, így a Cowboy Bebop nincs meg... )
ha valaki vmilyen úton-módon gyarapítani tudná a "gyûjteményem" (haha) azt maximegköszönném...
bye |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Xaga Vendég

|
Elküldve: 2004 Jún. 02. (Szer.) 12:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Még nem fogtam fel mi FLCLnek az értelme, (robotok jönnek ki a fejbõl: bizar) pedig már 3 részt láttam. Amúgy néz körül mcflassh az usteam vagy animehq ftpjén valószínû az egyiken megtalálod.
Ja és Excel Saga rulez  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mcflassh Vendég

|
Elküldve: 2004 Jún. 05. (Szomb.) 12:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Xaga írta: |
Még nem fogtam fel mi FLCLnek az értelme, (robotok jönnek ki a fejbõl: bizar) pedig már 3 részt láttam. Amúgy néz körül mcflassh az usteam vagy animehq ftpjén valószínû az egyiken megtalálod.
Ja és Excel Saga rulez  |
thx a tippet, meglesz... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ruthlee Vendég

|
Elküldve: 2004 Dec. 23. (Csüt.) 9:23 am Hozzászólás témája: |
|
|
Helló!
Én most a Lain-t és a Clovert szeretném megszerezni aztán meg a Gunslinger Girl-t
Most már csak arra kell rászánnom magam h a Hellsinget megnézzem... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ruthlee Vendég

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Latanius Vendég

|
Elküldve: 2005 Szept. 09. (Pént.) 3:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Helyes, dobjuk fel a fórumot!
Olyan sok mindent még nem láttam, az igaz... Volt, amit nem értettem, vagy nem tudtam vele teljesen azonosulni, de olyannal, hogy egy animében nem lett volna ötlet, még nem találkoztam...
Hosszú ideig (vagy talán még mindig?) a Lain volt a kedvencem... Órákig tudtunk róla vitatkozni, hogy ez vagy az mit jelent... (és még szerintem mindig nem értem!!! ) Tényleg, a lain.atw.hu-ról tudtok valamit?
Animét valahogy nem lehet egyszerûen csak "elfogyasztani"... És pont azért, mert elgondolkoztat, sokkal több köze van a valósághoz, mint az akár minõségi amcsi/európai filmeknek... (oké, ott is vannak jók, de nagyságrendekkel kevesebb.)
Ja most néztünk Evangeliont, na szerintem még tizedét sem értem, de hatása az volt...
És ugye olvassa még valaki ezt a fórumot??? Ugye igen?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|
|